ZakažiMi MojiDoktori

Kako kupiti kupon

 

Kako  kupiti kupon

ExtraPopusti predstavlja online prodavnicu koja svojim korisnicima omogućava da svaki dan pronađu nove zanimljive dnevne i nedeljne ponude za različite vrste roba i usluga sa popustima do 90%. Na jednom mestu možete pronaći najbolje proizvode, usluge kao što su saloni lepote, restorani, kafići, spa centri, kursevi stranih jezka, sportske aktivnosti, brojna putovanja  mnogo drugih zanimljivih ponuda. Naši korisnici imaju mogućnost da izaberu ponude kako za grad Beograd tako i ponude za druge gradove u Srbiji. PDV je uključen u cenu svake ponude. Naši kupci dobijaju uštedu prilikom svake kupovine, 

Postupak za kupovinu:

  1. Nakon registracije “REGISTRUJ SE” idete na opciju “KUPI”.Možete se registrovati i putem Facebook-a.Na Vaš e-mail ćete dobiti aktivacioni link na koji treba da kliknete da biste aktivirali nalog (ukoliko ne vidite poruku proverite neželjenu poštu "Spam"ili neki drugi folder)
  2. Ukoliko ste već registrovani, idete na opciju “PRIJAVI SE” i nakon toga kliknete na opciju “KUPI”.
  3. U roku od tri  dana možete kupon uplatiti i nakon pristigle evidencije o Vašoj uplati kupon će Vam istog dana biti poslat na Vaš e-mail, dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
  4. Nakon dobijanja kupona na Vaš e-mail obavezno je isti odštampati i poneti ga sa sobom prilikom realizacije.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste uspeli da aktivirate Vaš nalog, pošaljite nam poruku na mejl ili viber: ponuda@extrapopusti.rs. Možete nas pozvati ili poslati sms na 064 08 111 85 i mi ćemo aktivirati Vaš nalog. Vaš nalog će automatski biti aktiviran nakon nekoliko sati.

Kupon može glasiti na Vaše ime, a možete ga pokloniti bilo kome od Vaših dragih ljudi. Svaki kupon ima svoj jedinstveni broj.

 

Ukoliko iz nekog razloga ne možete se registrovati? Pošaljite vaše podatke za registraciju,email,ime i prezime i mi ćemo vas registrovati.

Ostavite nam vaš kontak telefon kako bismo vas obavestili o registraciji.

Kupon možete naručiti telefonom ili viberom.

ponuda@extrapopusti.rs

Sms, Viber -  064 08 111 85

 

Vaš ExtraPopusti tim

SREĆNO KORIŠĆENJE I HVALA VAM NA UKAZANOM POVERENJU!  

 

Dodaj našu email adresu ponuda@extrapopusti.rs u listu svojih kontakata da bi naša obaveštenja sigurno stizala u  tvoj inbox

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na ponuda@extrapopusti.rs. Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.